Waarom kiezen voor Joomla-bo?

Om een website te laten maken passend bij de uitstraling van je bedrijf en gebruiksvriendelijk oogt op verschillende apparaten. Bovendien zelf makkelijk aanpasbaar!

Waarom voor ons systeem?

Wij hebben een pak ervaring en bouwen websites met enorm veel mogelijkheden.

logos1

De klant kiest zijn open source CMS

Wij ontwikkelen websites zowel in Joomla als in Wordpress!

Gebruiksvriendelijk

Met de standaard mogelijkheden ontwikkelen wij al een gebruiksvriendelijke eenvoudige website.

Uitbreidingsmogelijkheden 

Ons systeem bevat veel uitbreidingsmogelijkheden (formulieren, fotoalbums, nieuwsbrieven..)

Technische kennis 

Kleine wijzigingen wil je zelf aanbrengen? Beperkte technische kennis is voldoende en een internetverbinding volstaat om je website online te beheren.

Onbeperkte inhoud en gebruikers 

Onbeperkt inhoud toevoegen, foto's uploaden en het systeem is beschikbaar in het Nederlands.

Zoekmachines 

Onze websites zijn goed te vinden bij Google.

Meer info?

Wie doet de updates van je website?

Als je website klaar is, dan kan je hem zelf eventueel eenvoudig willen aanpassen. Een Joomla-website is gemaakt met een Content Management Systeem (CMS) en hiermee kan je zelf je website beheren: nieuwe pagina's toevoegen en teksten of foto's veranderen.

Hoewel het fijn is dat er zo regelmatig nieuwe updates van Joomla uitkomen (die extra functionaliteiten en verbeterde beveiliging bevatten), moeten deze nog wel handmatig geïnstalleerd worden. Dit is niet heel ingewikkeld, maar wanneer het niet gebeurt dan heb je nog steeds niets aan deze snelle updates natuurlijk.

Het is dan ook belangrijk afspraken te maken bij JOOMLA-BO hoe de updates afgehandeld worden. Ook kan het geen kwaad om te bespreken wat de eventuele kosten zijn die daaraan verbonden zijn.

Je kan kiezen voor een onderhouds- en/of SEO contract. Dit wordt individueel berekend.

Training

Wil je zelf updaten en hoewel Joomla een gebruikersvriendelijke interface heeft, heb je een zekere kennis nodig. Om te zorgen dat het aanpassen van de website zo eenvoudig mogelijk gaat raden wij gebruikers dan ook aan zich hierin goed wegwijs te laten maken.

Zelf bieden wij klanten een volledige afgewerkte website aan, en geven ook indien je dit wenst, een Joomla-intro waar wij binnen enkele uren een basis-onderhoud van je Joomla website uitleggen.

Je kan ook opteren om een volledige cursus te volgen in een centrum waarin ik al jaren doceer in webdesign.

 • "Webdesign en ontwikkeling"

  Websites maken is een passie. Dagelijks bezig met nieuwe projecten of bestaande projecten te optimaliseren.

  Steeds op zoek naar een meermaarde, of het nu om een eenvoudige of uitgebreide website gaat - Joomla-BO gaat tot het uiterste voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke website!

  image Joomla-BO
 • "Aangepast voor alle toestellen"

  Met de komst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk.

  Door de beperkte ruimte op kleinere toestellen vergt webdesign voor mobiele apparaten extra aandacht. Joomla-BO geeft hieraan de nodige aandacht - Je krijgt de website die zich aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker.

  image Joomla-BO
 • "Wees sociaal, ook online"

  Sociale media strategie. Facebook, YouTube, Twitter en andere sociale websites vormen een sterk communicatiemiddel voor een organisatie.

  Je komt in contact met een ander doelpubliek, met bestaande klanten of potentiële klanten. Joomla-BO gaat je daarin begeleiden ....

  image Joomla-BO
 • 1
 • 2
 • 3