Onderhoud van je Joomla website bij Joomla-bo

Wie doet de updates van je website?

Als je website klaar is, dan kan je hem zelf eventueel eenvoudig willen aanpassen. Een Joomla-website is gemaakt met een Content Management Systeem (CMS) en hiermee kan je zelf je website beheren: nieuwe pagina's toevoegen en teksten of foto's veranderen.

Hoewel het fijn is dat er zo regelmatig nieuwe updates van Joomla uitkomen (die extra functionaliteiten en verbeterde beveiliging bevatten), moeten deze nog wel handmatig geïnstalleerd worden. Dit is niet heel ingewikkeld, maar wanneer het niet gebeurt dan heb je nog steeds niets aan deze snelle updates natuurlijk.

Het is dan ook belangrijk afspraken te maken bij JOOMLA-BO hoe de updates afgehandeld worden. Ook kan het geen kwaad om te bespreken wat de eventuele kosten zijn die daaraan verbonden zijn.

Je kan kiezen voor een onderhouds- en/of SEO contract. Dit wordt individueel berekend.

Training

Wil je zelf updaten en hoewel Joomla een gebruikersvriendelijke interface heeft, heb je een zekere kennis nodig. Om te zorgen dat het aanpassen van de website zo eenvoudig mogelijk gaat raden wij gebruikers dan ook aan zich hierin goed wegwijs te laten maken.

Zelf bieden wij klanten een volledige afgewerkte website aan, en geven ook indien je dit wenst, een Joomla-intro waar wij binnen enkele uren een basis-onderhoud van je Joomla website uitleggen.

Je kan ook opteren om een volledige cursus te volgen in een centrum waarin ik al jaren doceer in webdesign.

Meer info?