Website in Joomla laten maken bij Joomla-bo

Wil je een gebruiksvriendelijke site passend bij de uitstraling van je bedrijf. Zichtbaar op alle schermgroottes?

Voldoet je oude website niet meer?

De vormgeving van je bestaande website oogt alsof deze stamt uit de middeleeuwen, om maar niet te spreken van hoe de website eruit ziet op mobiele apparaten.
Je wilt een nieuwe website laten maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. JOOMLA-BO maakt de website die bij je past.

Responsive design

Je hebt besloten dat het tijd is om de site te veranderen, informatie ingewonnen en daar is uitgekomen dat je website 'responsive' moet worden, zodat deze goed werkt op mobiele apparaten.

Een responsive design zorgt  dat het ontwerp van de website optimaal is aangepast op het formaat beeldscherm van de bezoeker. Een bezoeker die de website bekijkt met een breedbeeld monitor heeft namelijk andere behoeftes dan een bezoeker die de website ziet op zijn kleine smartphone scherm.

Foto's op je website

Indien u niet over bruikbaar beeldmateriaal beschikt, dan kunnen wij voor u door een samenwerkende fotograaf professionele foto's maken. Meestal volstaan een vijftal dergelijke foto's voor uw website. Wanneer we een professionele fotograaf hiervoor een opdracht geven, dan wordt er vooraf een kostprijs afgesproken.

Keuze voor een server of hosting

De server waarop de Joomla website wordt gehost is een belangrijke factor die bepalen hoe snel en veilig een website gaat zijn. Vraag jezelf bij het kiezen van een hosting partij voor je website dan ook goed af hoeveel een snelle en veilige website je waard is, en of de partij die door jou of je webdesigner wordt uitgekozen dan ook de beste voor jou is wat betreft prijs/kwaliteit verhouding.

Meer info?